Om os

LYDUDLEJNING.net har siden 2009 leveret god lyd og lys til private og virksomheder i hele Danmark. Vi tilbyder udstyr til messer, modeshows, receptioner, firmafester, housewarmings, studenterfester, bryllupper og en lang række andre arrangementer. Vores sortiment er bredt – du kan f.eks. både leje en lille lydpakke med højtalere, der kan sluttes til en iPhone eller en stor pakke med DJ-pult, spejlkugle og LED-lys, der egner sig til større events og fester.

Vores baggrund i DJ-miljøet betyder, at vi altid er up to date med det nyeste udstyr. Vi udlejer det bedste DJ-udstyr og har både cd/USB-og pladespillere i vores sortiment. Derfor er vi de foretrukne leverandører blandt flere professionelle DJ’s, som Thomas Madvig, Le Gammeltoft, Jean von Baden, Djuna Barnes og mange flere. Vi er også leveringsdygtige i mixerpulte, mikrofoner og headsets til konferencer, events og teatre. Kabler og stativer følger selvfølgelig altid med i vores leveringer.

Som kunde kan du enten hente udstyret selv, eller mod betaling få vores folk til at stå for levering og opsætning, så går vi ikke før musikken spiller. Vi er altid til at få fat på i telefonen, og som en ny service tilbyder vi desuden gratis telefonrådgivning i hverdagene.

Kontakt os via lyd@lydudlejning.net, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning om udstyr til dit event.

LYDUDLEJNING.net – vi elsker lyd!