Studenterkørsel

Lej Lydanlæg og/eller DJ Udstyr til Studenterkørsel og Vognturen

Sommer, sprut, sol, studenterhuer og seriøs støj på anlægget. Disse fem vigtige S’er er grundstenene for en vellykket studenterkørsel, når man vil vise hele verden at man er blevet student.

Det er de færreste, der ligger inde med et anlæg af den kaliber, som det kræves, for at få medbilisternes ruder til at ryste.

På denne dag skal samtlige nabolag på jeres rute ikke være i tvivl om at I er blevet studenter, så lydniveauet skal på absolut max.

Derfor står LYDUDLEJNING.net klar til rådighed og levering af anlæg og teknik, som får de andre vogne til at ønske at de også havde lejet anlæg hos LYDUDLEJNING.net.

Skriv til os her og hør hvad vi kan tilbyde jeres studentervogn. Hvis du samtidig er ansvarlig for efterfesten, så lad LYDUDLEJNING.NET spille op til dans her. Skriv til os, hvis I ønsker en samlet pakke og opnå den bedste pakkepris.

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Dette medium lydanlæg kan spille 50-70 personer op og er favoritten blandt vores kunde. Til de mellemstore fester spiller anlægget dansegulvet op med den helt perfekte sound. Du spiller musikken fra din egen PC, iPhone eller en DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt. Det giver total 2700 Watt.

899 DKK

Dette anlæg anbefales til de store fester og kan spille 70-150 personer op på dansegulvet med en uovertruffen sound. Musikken kan spilles fra din egen PC, iPhone eller DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt pr. enhed. Det giver total 3400 Watt.

1.149 DKK

Vi anbefaler leje af dette lydanlæg til events op til 100 mennesker. Det består af højtalere og subwoofers fra Lambda Labs.

1.299 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ2000 Nexus 2 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og CD og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPod og lign. Nexus 2 skrives også NXS2.

1.499 DKK

Lej den helt nye Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ-3000 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPhone og lign.

1.599 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ3000 og 1 x DJM-A9. Den kan afspille USB, bluetooth der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra computer og lign.

1.799 DKK

Lej batteri strømpakke. Kan f.eks. levere strøm til medium lydpakke i 6-8 timer alt efter hvor højt i spiller. Fordelen med at leje batteri strømpakken er at den ikke larmer ligesom en generator gør. Bliver også tit brugt til film produktion da det her kan være vigtigt at der ikke er baggrundsstøj.

699 DKK

Et grønt alternativ til generator på benzin eller diesel.

1.250 DKK
Alle priser vises inkl. moms.