Lyd og lys til din konfirmations fest

Når selskabslokalet skal fyldes for at fejre en ny generation, som er på vej ind i de voksnes rækker, så skal der næsten altid musik til.

Før i tiden var det klassisk at få en halvfuld suppe-steg-og is musikant til trykke lidt på klaveret i mere eller mindre taktfulde rytmer.

Den moderne konfirmand anno 2017 vil hellere have at rytmerne kommer fra et anlæg. På den måde slipper man for ‘Krøller eller ej’ og andre Melodi Grandprix-hits, som ovenstående musikant mere eller mindre jamrer i stykker.

Med en pakke fra LYDUDLEJNING.net kan du sammensætte pakker med anlæg og udstyr efter eget behov. Vi har pakker der passer til alle lokationer, så om du holder din fest i beboerlokale, på gårdspladsen eller på den lokale fodboldbane er ligegyldigt. Vi har udstyr, der kan sætte gang i hver en fuld onkel eller tante, når dansegulvet åbnes.

Tjek vores pakker her eller kontakt os for at få opfyldt dine behov. Vi er en gruppe engagerede musikelskere, som tæller blandt andet DJs, teknikere og elektrikere, så vi har altid udstyret helt optimeret til din fest.

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Dette medium lydanlæg kan spille 50-70 personer op og er favoritten blandt vores kunde. Til de mellemstore fester spiller anlægget dansegulvet op med den helt perfekte sound. Du spiller musikken fra din egen PC, iPhone eller en DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt. Det giver total 2700 Watt.

899 DKK

Dette anlæg anbefales til de store fester og kan spille 70-150 personer op på dansegulvet med en uovertruffen sound. Musikken kan spilles fra din egen PC, iPhone eller DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt pr. enhed. Det giver total 3400 Watt.

1.149 DKK

Lyspakke der giver energi til dansegulvet og stemningslys til resten af lokalet.

599 DKK

Skab autentisk stemning med en spejlkugle og stemnings lys samlet i en pakke.

599 DKK

Lækker lounge stemning til dit næste event.

649 DKK

Instax SQ6 er det perfekte instant kamera til at forevige din fest.

399 DKK

Ja, du kan leje en brandbil til børnefødselsdag, konfirmation, polterabend eller event.

6.250 DKK
Alle priser vises inkl. moms.