In-store Events

Lej dj udstyr og lydanlæg til in-store events

Kjoler, juveler eller velvære? Er du butiksejer og står over for lancering af et nyt mærke, produkt eller lignende, så er det oplagt, at lave et InStore Event, som betyder at du inviterer til fest i din butik og dine omgivelser.

Et InStore Event kan være en vigtig brik i promotion strategien for dit nye produkt, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at hele setuppet er toptunet. Derfor ønsker vi, at være din stabile og faste leverandør, når du skal afholde events i din butik.

Vores energiske og profesionelle teknikere sørger for at alt udstyr er testet og klart inden brug. Vi har ligeledes DJs, som har solid erfaring med at spille til InStore events og kendskab til, hvad der er ‘the shit’ til de forskellige målgrupper i øjeblikket. Vi forventningsafstemmer, så vi kender til hvilken stemning, I ønsker, målgruppen etc. Vi går op i forberedelse, så vi er klar til at gøre netop jeres event til en succes.

Vi har erfaringer med både store kæder og små lokale forretning, hvor vi har leveret musik og lyd- og lyseffekter til succesfulde begivenheder.

Tjek vores pakker her og eller kontakt os, hvis du har særlige behov eller ønsker, som vi skal opfylde. Vi glæder os til at spille op til netop dit event.