In-store Events

Lej dj udstyr og lydanlæg til in-store events

Kjoler, juveler eller velvære? Er du butiksejer og står over for lancering af et nyt mærke, produkt eller lignende, så er det oplagt, at lave et InStore Event, som betyder at du inviterer til fest i din butik og dine omgivelser.

Et InStore Event kan være en vigtig brik i promotion strategien for dit nye produkt, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at hele setuppet er toptunet. Derfor ønsker vi, at være din stabile og faste leverandør, når du skal afholde events i din butik.

Vores energiske og profesionelle teknikere sørger for at alt udstyr er testet og klart inden brug. Vi har ligeledes DJs, som har solid erfaring med at spille til InStore events og kendskab til, hvad der er ‘the shit’ til de forskellige målgrupper i øjeblikket. Vi forventningsafstemmer, så vi kender til hvilken stemning, I ønsker, målgruppen etc. Vi går op i forberedelse, så vi er klar til at gøre netop jeres event til en succes.

Vi har erfaringer med både store kæder og små lokale forretning, hvor vi har leveret musik og lyd- og lyseffekter til succesfulde begivenheder.

Tjek vores pakker her og eller kontakt os, hvis du har særlige behov eller ønsker, som vi skal opfylde. Vi glæder os til at spille op til netop dit event.

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ3000 og 1 x DJM-A9. Den kan afspille USB, bluetooth der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra computer og lign.

1.799 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ2000 Nexus 2 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og CD og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPod og lign. Nexus 2 skrives også NXS2.

1.499 DKK

Det perfekte setup til DJ'en der spiller vinyl 2 x Technics 1210 og 1 x Pioneer DJM-900NXS2

1.199 DKK

Lej et DJ bord der passer til vores CDJ-2000 pulte og CDJ-3000 pulte. Det er højere end et normalt bord, så DJ'en ikke får ondt i ryggen. Det kan foldes sammen så det nemt kan være i en personbil.

99 DKK

Lej et Stort DJ Bord hvor der både kan stå pladespillere og cd-afspillere.

250 DKK

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Dette medium lydanlæg kan spille 50-70 personer op og er favoritten blandt vores kunde. Til de mellemstore fester spiller anlægget dansegulvet op med den helt perfekte sound. Du spiller musikken fra din egen PC, iPhone eller en DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt. Det giver total 2700 Watt.

899 DKK
Alle priser vises inkl. moms.