Fashion Events

Lej DJ udstyr, Lyd og Lys til Fashion, Modeshows og Catwalk

Fashion Events er ikke længere kun noget, der sker i Milano, Paris og New York. Der kommer flere og flere modeevents til Danmark og København og tilskuerstrømmen er fortsat voksende.

Når man er i en branche hvor interessen er konstant, som tilfældet er med mode, så er det vigtigt, at man fremstår professionel, når produktet skal leveres i form af et modeshow.

Danmark har mange fantastiske modeskabere og det er vigtig at skabe en perfekt stemning, når de nye kollektioner skal præsenteres med et brag.

Hos LYDUDLEJNING.NET ved vi, hvor vigtigt det er for dig, som modeskaber eller show-koordinator, at dit show afholdes problemfrit og I som skabere ikke skal fokusere på det tekniske setup.

Vi har derfor både basispakker til modeshow, men giver dig selvfølgelig også mulighed for at skræddersy en pakkeløsning sammen med vores koordinatorer, så I får opfyldt alle jeres tekniske behov. Her kan du ligeledes vælge om du kun ønsker udstyr eller om vi skal fuldende oplevelsen med en rutineret event-DJ.

Vi er et engageret team og vores teknikere og elektrikere er klar til at skabe setuppet til et brag af et show.

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ3000 og 1 x DJM-A9. Den kan afspille USB, bluetooth der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra computer og lign.

1.799 DKK

Lej den helt nye Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ-3000 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPhone og lign.

1.599 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ2000 Nexus 2 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og CD og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPod og lign. Nexus 2 skrives også NXS2.

1.499 DKK

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Lækker lounge stemning til dit næste event.

649 DKK

Lej et DJ bord der passer til vores CDJ-2000 pulte og CDJ-3000 pulte. Det er højere end et normalt bord, så DJ'en ikke får ondt i ryggen. Det kan foldes sammen så det nemt kan være i en personbil.

99 DKK
Alle priser vises inkl. moms.