Studenterfest

Lej lyd og lys til din studenterfest

De tre vigtigste elementer i en studenterfest er glade studenter, absurde mængder alkohol og selvfølgelig god lyd på anlægget.

Elementerne hænger sammen, men lækker lyd fra højtaleren giver ikke bare glade studenter, det gør også oplevelsen fuldkommen.

Når man bliver student, skal man selvfølgelig også holde en studenterfest. Som så meget andet når man bliver student, skal der bestemt heller ikke spares på studenterfesten.

En sand sommerklassiker i denne forbindelse er et opslået telt i en have eller andet åbent areal, hvor bassen for alvor for lov at pumpe, mens aften bliver til nat og natten bliver til morgen.

Hos LYDUDLEJNING.NET er vi en flok engagerede medarbejdere, som med glæde leverer musikken og udstyret, der spiller så teltdugen blafrer og får pløkkerne til at poppe op af græsset.

Vi har både DJs, lydmænd og teknikere, så vi får det hele til at spille, så netop din studenterfest bliver en succes.

Uanset om du vil have et anlæg i et par timer eller den fulde pakke med DJ, lysshow kæmpe anlæg og DJ, så er vi den perfekte leverandør til din fest.

Tjek vores pakker her, så du får præcis det, der opfylder dine krav til at arrangere den der studenterfest, som I stadig taler om om ti år.

Du vælger selv om du selv vil hente udstyret eller om du vil have leveret hele pakken.

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Dette medium lydanlæg kan spille 50-70 personer op og er favoritten blandt vores kunde. Til de mellemstore fester spiller anlægget dansegulvet op med den helt perfekte sound. Du spiller musikken fra din egen PC, iPhone eller en DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt. Det giver total 2700 Watt.

899 DKK

Dette anlæg anbefales til de store fester og kan spille 70-150 personer op på dansegulvet med en uovertruffen sound. Musikken kan spilles fra din egen PC, iPhone eller DJ pult/mixer, som du kan leje hos os. Højtalerne har indbygget forstærker og yder op til 1000 watt pr. enhed. Subwoofer'en, der medfølger, yder op til 700 watt pr. enhed. Det giver total 3400 Watt.

1.149 DKK

God pakke med alt inklusiv. Til fester og events med op til 50 gæster.

1.099 DKK

God pakke med alt inklusiv til fest og events op til 150 gæster

1.599 DKK

God pakke til dig der har skaffet DJ selv til en fest med op til 150 gæster.

3.199 DKK

Lej pavilion festtelt på 3 x 3 meter som kan stilles op på få minutter.

1.000 DKK

Lej vores store pavillon telt på 4 x 8 meter. Det er stort nok til et middags arrangement men kan også bruges til en stor havefest. Og kan nemt og hurtigt sættes op af 4 personer. 2 kan også klare det hvis det er. Ellers levere og stiller vi gerne op. Så skal I bare vælge levering og skrive opsætning af telt i beskedfeltet, så opdatere vi jeres bestilling. Opsætning og nedtagning af telt koster kr. 2000,- inkl moms (1600 eks. moms) uden transport.

3.125 DKK
Alle priser vises inkl. moms.