Reception

Lej lyd og andet tilbehør til receptioner

Afskedsfest, jubilæum eller bryllup? Der er mange anledninger til at holde en sammenkomst.

Uanset om du skal holde en privat reception eller om du skal afholde en firma reception, så er der oftest anledning til taler, sange, diasshow og musik.

Med udstyr fra LYDUDLEJNING.NET er du sikker på, at dit arrangement forløber gnidningsfrit.

Da en receptionen ofte strækker sig over en periode på nogle timer og gæsterne kommer og går, er en DJ en oplagt mulighed til at få lidt baggrundsmusik på. Vi tager selvfølgelig en tæt dialog inden receptionen og forventningsafstemmer det hele.

Vi har helt særlige receptionspakker, som indeholder ekstra højtalere, da musikken til en reception ofte er mere afdæmpet og lydniveauet er lidt lavere end til andre former for fester. Med en ekstra højttaler vil musikken stadig kunne høres i hele rummet, selvom lydniveauet er skruet ned.

Skal der være festlige indslag, hvortil der skal bruges lyd, lys eller røg, så medbringer vi også udstyr til dette.

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ2000 Nexus 2 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og CD og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPod og lign. Nexus 2 skrives også NXS2.

1.499 DKK

Skriv i kommentarfeltet på kurv siden hvilken musiksmag du godt kan lide og vi finder den perfekte DJ til dig.

6.250 DKK

Lej den helt nye Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ-3000 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPhone og lign.

1.599 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ3000 og 1 x DJM-A9. Den kan afspille USB, bluetooth der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra computer og lign.

1.799 DKK
Alle priser vises inkl. moms.