Konference

Lej AV Udstyr til Konferencer og Præsentationer

Når der skal afholdes en konference, er der meget teknologi, der er i spil. Lyd, mikrofoner, skærme og mange meter ledning som alle skal spille sammen.

Hos LYDUDLEJNING.net har vi robust erfaring med opsætning af lyd til konferencer.

Vi ved, at det er vigtigt for dig, at konferencen forløber uden tekniske problemer, så du efterlader et professionelt aftryk hos deltagerne.

Vi er et engageret team af både elektrikere og teknikere og har sat scenen og udstyret til massevis af konferencer. Vi kan stå for opsætning inden konferencen og forholder os usynlige ind til udstyret skal pakkes ned igen.

Vi gør meget ud af forberedelsen, så vi fra start ved hvad dit formål er, omfang af konferencen og alt der ellers er vigtigt for at levere den bedste konference.

Har du ønske om at hente anlæg og udstyr selv er dette selvfølgelig en mulighed, så du kan supplerer til eget udstyr.

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Allen & Heath ZED60-10 FX analog PA Mixer med 4 mic/line mono input og 2 stereo input. Med 16 interne effekts (1 ad gangen). Phantom Power.

399 DKK

Lej et trådløst headset til dit event. Bliver ofte brugt til konference, teater eller fitness/aerobic.

499 DKK

Håndholdt trådløs mikrofon med modtager fra Shure, god til både sang og tale. Kan bruges direkte sammen med vores højtalere.

374 DKK

Lej projektor på 3100 lumens til din konference, event eller video fremvisning. Vi har også lærred.

599 DKK

Lej projektor på 5000 lumens til din konference, event eller video fremvisning. Vi har også lærred.

749 DKK

Lej et projektor lærred

500 DKK

Lej 43" Fladskærm fra Samsung. Den er perfekt som infoskærm til messer eller til præsentationer for ved små møder.

1.000 DKK

Lej stort 65" Fladskærm fra Samsung. Gulvstand kan lejes separat og den kan afspille alle medier og loope film uden forstyrrelser. Den er perfekt som infoskærm til messer eller til præsentationer for ved møder.

1.500 DKK

Lej stort 85" Fladskærm fra Samsung. Gulvstand kan lejes separat og den kan afspille alle medier og loope film uden forstyrrelser. Den er perfekt som infoskærm til messer eller til præsentationer for ved møder.

3.000 DKK

Rent TV Stand for 24" to 46" flat screen

250 DKK

Svanehals mikrofon til talerstol og konference

200 DKK

Flot talerstol i sortbejdset træ, med beslag udført i krom. Indvendig forefindes hylder, skuffe med lås samt hul til ledning.

500 DKK

Skal du bruge en AV tekniker til dit event, så kan vi klare det for dig. Ring 25 30 60 11 for at høre mere eller send en email til lyd@lydudlejning.net

3.750 DKK

En enkel og let Live streaming løsning med professionelle muligheder...

799 DKK

Boksen kan uden tab dele signalet fra en HDMI enhed som f.eks. en Blu-ray afspiller ud til to skærme, så det samme billede vil blive vist på begge skærme.

50 DKK
Alle priser vises inkl. moms.