Band, Live og Koncert

Lej PA, mikrofoner, mixere, lys og lydanlæg til band, live og koncert

Bag enhver koncert er der altid et team, som, nærmest usynligt, sørger for at din musikoplevelse bliver noget helt specielt.

Lyden er alfa og omega når en koncert afholdes. Mange af os har været til en koncert, som efterlod os med et ’Øv’, fordi musikken og lyden ikke spillede optimalt.

Hos LYDUDLEJNING.NET gør vi en ære i setuppet til din koncert. Uanset om du spiller solo til en vejfest eller har det helt store rockband til en stadionkoncert, så er vi klar til at levere et professionelt stykke arbejde, så din koncert har alle forudsætninger for at blive en musikoplevelse for lytteren.

Vi ordner teknik og ledninger, så publikum udelukkende skal klappe, synge og danse til sublim lyd og ekstraordinære lyseffekter.

Fortæl os lidt om dit event, så leverer vi et skræddersyet setup uanset om du skal holde intimkoncert, halbal eller festival.

Vores engagerede team af teknikere, elektrikere og event koordinatorer har bred erfaring med setups til koncerter.

Du kan se vores mest populære koncertpakker her eller læse om udstyret her

Allen & Heath ZED60-10 FX analog PA Mixer med 4 mic/line mono input og 2 stereo input. Med 16 interne effekts (1 ad gangen). Phantom Power.

399 DKK

Allen & Heath ZED60-14 FX analog PA Mixer med 8 mic/line mono input og 2 stereo input. Med 16 interne effekts (1 ad gangen). Phantom Power.

449 DKK

Allen & Heath ZED 22FX analog PA Mixer med 16 mic/line mono input og 4 stereo input.

499 DKK

Digital PA Mixer fra anerkendte Midas. Den har 32 kanaler og kan også bruges som DAW. Du finder ikke en bedre pris på denne pult andre steder.

1.000 DKK

Digital PA Mixer fra anerkendte Midas. Den har 32 kanaler med brug af DL32 stagebox og kan også bruges som DAW.

800 DKK

Vi anbefaler leje af dette lydanlæg til events op til 200 mennesker. Det består af højtalere og subwoofers fra Lambda Labs.

1.599 DKK

Med en monitor sikre du din artist optimale arbejdsforhold. Alle artister der arbejder med musik og lyd har brug for at kunne høre hvad de laver.

349 DKK

Vi anbefaler at leje dette lydanlæg til at spille op til 500 mennesker op på dansegulvet.

2.649 DKK

Dette lydanlæg kan spille op til 50 personer op. Lydanlægget anbefaler vi til de mindre private fester eller receptioner. Du kan spille musik fra din egen iPad, PC eller en DJ pult/mixer, som du lejer hos os. Højtalerne har indbygget forstærkere og er på 1000 watt pr. højtaler. Det giver samlet 2000 watt i denne lydpakke.

699 DKK

Kvalitets mikrofon fra Shure der både dur til sang og tale.

150 DKK

Håndholdt trådløs mikrofon med modtager fra Shure, god til både sang og tale. Kan bruges direkte sammen med vores højtalere.

374 DKK

Lej et mikrofonstativ til din mikrofon

50 DKK

Størrelse: 120 cm x 80 cm

100 DKK

Størrelse: 120 cm x 80 cm

100 DKK

Med en DJ monitor sikre du din artist optimale arbejdsforhold. Et must for alle seriøse DJ's.

449 DKK

Lej en stage box

199 DKK

DI box / line driver

100 DKK
Alle priser vises inkl. moms.