Lambda Labs

LYDUDLEJNING.net er forhandlere af Lambda Labs i Skandinavien. Vi står for salg og udlejning af dette rigtig gode lydanlæg.

Lambda Lab's profil

Altid en bølgelængde foran... Lambda Labs er en innovativ og teknisk førende virksomhed indenfor det elektroakustiske felt med sit hovedkvarter i Graz. Som den første officielle østrigske højtalerproducent i PA-segmentet fortsætter Lambda Labs sit lands tradition som garant for kvalitet.

Virksomhedens navn er sammensat af det græske tegn "Lambda", der bruges som det fysiske symbol på bølgelængde, og det engelske "Labs" som forkortelse for laboratorier. Denne formulering karakteriserer moderne teknik og målrettet forskning indenfor det elektroakustiske felt i dag.

Lambda Lab's Principper

Ifølge grundlaget for deres mission udvikler Lambda Labs pionerprodukter og omfattende koncepter på højeste niveau. Kombinationen af de seneste simulationsmodeller, elektroakustisk know how, de nyeste materialer så vel som deres egne høje krav, skaber innovationer der nogle gange vinder priser. Det at man altid skal være en bølgelængde foran betyder dog ikke at man kun skal udvikle højkvalitetsprodukter, men også at man skal forme dem rettet mod brugeren. Derfor er Lambda Labs topprioritet det tætte samarbejde med brugerne, og at møde deres krav står først. Lambda Labs medvirker i høj grad til den høje kvalitetsstandard i Østrig. For at opnå de høje målsætninger foregår udviklingen, monteringen af delene og kvalitetskontrollen udelukkende i St. Pölten tæt på Wien og udføres udelukkende af kvalificerede medarbejdere.

Kundeservice på Lambda Labs

Kundebehandling spiller også en stor rolle i koordineringen. Vores team er til tjeneste på alle tidspunkter, døgnet rundt. Tørsten efter viden og nysgerrighed kan tilfredsstilles på vores seminarer og informationsbegivenheder, hvor den seneste viden fra forskningsverdenen og udvikling fra vores virksomhed bringes indenfor rækkevidde for de interesserede. Flere og flere audiofile folk bekender sig til vores produkter, hvilket afspejles i berømte installationer.

Du kan leje disse produkter hos os

Med denne aktive højtaler fra Lambda Labs får du krystal klar og kraftfuld lyd til din fest. Bedre lyd fåes ikke i Danmark. Tåler sammenligning med Funktion One, VOID acoustics, l'acoustics, d&b audiotechnik og lignende.

449 DKK

Lambda Labs 15" subwoofer af den bedste kvalitet. Tåler sammenligning med Funktion One, VOID acoustics, l'acoustics, d&b audiotechnik og lignende. Virkelig meget lyd for pengene og størrelsen.

449 DKK

Vi anbefaler leje af dette lydanlæg til events op til 200 mennesker. Det består af højtalere og subwoofers fra Lambda Labs.

1.599 DKK

Vi anbefaler leje af dette lydanlæg til events op til 100 mennesker. Det består af højtalere og subwoofers fra Lambda Labs.

1.299 DKK

Vi anbefaler at leje dette lydanlæg til at spille op til 500 mennesker op på dansegulvet.

2.649 DKK

Vi anbefaler dette lydanlæg til store events og raves. Kan spille op til 1.000 mennesker op.

4.999 DKK

Ekstrem kraftig subwoofer fra Lambda Labs.

550 DKK

Extreme High Power 3-way Hornloaded Horizontal Clusterable Array providing Amplitude Shading

2.000 DKK

Extreme High Power Hornloaded Kickfiller as lowmid extension for QX-3 Horntop

800 DKK
  • 2 x Lambda Labs KW-18 Amplifiers
  • 1 x Xilica XP4080 Speakermanager
  • 1 x 32A 3 phase power distribution
  • 1 x input/output distribution
  • Measurements (Length x Width x Height): 69 x 56 x 71 cm
  • Weight: 79 kg
1.750 DKK
Alle priser vises inkl. moms.