Professionelt udstyr
Simpel online bestilling
Hurtig telefon- og e-email-support
24 timers telefon-support

Lej DJ udstyr hos os. Vi garantere den bedste kvalitet og vi har kun pro udstyr. Derfor har vi nogle af de bedste DJ's som faste kunder. Lej DJ udstyr i København og omegn hos os.

© LYDUDLEJNING.net - Lej DJ udstyr

Promo pris mod SoMe post og invitation til samarbejde omkring denne. Vi syntes priserne på pro DJ udstyr skal være rimelige så alle DJs kan få mulighed for at spille på Pro udstyr. Derfor tilbyder vi nu denne promo pris, som man kun kan leje til hvis man poster et reel der på en eller anden måde har forbindelse til vores udstyr og udlejningen. Vores logo skal være synligt eller vi skal nævnes med skrift i videoen og invitere os som samarbejdspartnere på postet.

999 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ3000 og 1 x DJM-A9. Den kan afspille USB, bluetooth der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra computer og lign.

1.799 DKK

Lej den helt nye Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ-3000 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPhone og lign.

1.599 DKK

Bestående af 2 x CDJ3000 og 1 x Xone96

1.299 DKK

Lej den populære Pioneer DJ pult - bestående af 2 x CDJ2000 Nexus 2 og 1 x DJM900 Nexus 2. Den kan afspille USB og CD og der følger et kabel med, så der kan spilles musik fra iPod og lign. Nexus 2 skrives også NXS2.

1.499 DKK

Det perfekte setup til DJ'en der spiller vinyl 2 x Technics 1210 og 1 x Pioneer DJM-900NXS2

1.249 DKK

Vinyl pulten til DJ’en der fortrækker Allen & Heath mixer 2 x Technics 1210 og 1 x A&H XONE:92

1.199 DKK

Lej de populære Pioneer DJ afspillere sammen med en XONE:92 DJ mixer.

1.299 DKK

Med en DJ monitor sikre du din artist optimale arbejdsforhold. Et must for alle seriøse DJ's.

399 DKK

Din DJ vil elske dig for et stereo monitor setup.

639 DKK

Lej et DJ bord der passer til vores CDJ-2000 pulte og CDJ-3000 pulte. Det er højere end et normalt bord, så DJ'en ikke får ondt i ryggen. Det kan foldes sammen så det nemt kan være i en personbil.

99 DKK

Lej et Stort DJ Bord hvor der både kan stå pladespillere og cd-afspillere.

250 DKK

Lej et XL DJ Bord hvor der både kan stå pladespillere og cd-afspillere og der er ekstra plads i dybten til evt. laptop eller effekt maskiner. Er også god til elektroniske LIVE performances.

400 DKK

CDJ-2000 Nexus 2 er den helt nye DJ media afspiller fra Pioneer. Et væld af nye funktioner kombineret med Pioneers velkendte og yderst brugervenlige design. Afspil fra USB, CD eller via Rekordbox fra din telefon eller computer.

499 DKK

CDJ-3000 er den helt nye DJ media afspiller fra Pioneer. Et væld af nye funktioner kombineret med Pioneers velkendte og yderst brugervenlige design. Afspil fra USB eller via Rekordbox fra din telefon eller computer.

599 DKK

Lej den klassiske DJ pladespiller Technics 1210. Er du stadig til vinyl, så er dette valget. Udlejes med pickup nål og slipmat.

374 DKK

DJM-A9 er en 4-kanals professionel DJ-mixer, der tager standarden for klub mixere til helt nye højder. Sammenlignet med sin forgænger, byder den på imponerende lydkvalitet, forbedret spilbarhed og tilslutningsmuligheder, samt et væld af nye funktioner, der gør det endnu sjovere at være DJ. Sammenlignet med sin forgænger, byder den på imponerende lydkvalitet, forbedret spilbarhed og tilslutningsmuligheder, samt et væld af nye funktioner, der gør det endnu sjovere at være DJ. Det opleves ved øget mellemrum omkring EQ-knapperne, lyse LED'er i kanalsektionen, optimeret frekvensrespons på isolatorerne, optimerede kanal fadere, plus tredje generation MAGVEL FADER crossfader. 2 forskellige computere kan tilsluttes på samme tid, gennem de to USB B og USB C porte (der er 2 af hver). Trådløs lyd kan assignes til enhver kanal via Bluetooth-indgangen. Back 2 Back DJs vil hurtigt blive glade for de 2 hovedtelefonudgange med hver deres Cue knap, volumenknapper og mix balance-knapper, så de kan overvåge hver deres numre uden at genere hinanden.

649 DKK

DJ mixer fra Pioneer. Masser af funktioner kombineret med Pioneers velkendte og intuitive layout. Pioneer er ikke bange for at sætte standarden med deres produkter og dette er ikke nogen undtagelse. Hvis du er seriøs omkring dine mix skal du bruge denne mixer.

599 DKK

Lej Pioneer DJM-V10 DJ Mixer, en avanceret 6-kanals mixer designet til kreative DJs. Oplev uovertruffen lydkvalitet og avancerede funktioner, der giver dig mulighed for at skabe unikke lydlandskaber og løfte dine præstationer.

749 DKK

Lej AlphaTheta Euphonia DJ Mixer, en avanceret 4-kanals rotary mixer. Oplev den perfekte blanding af analog varme og digital præcision, ideel til professionelle DJs, der ønsker at forbedre deres lydkvalitet og mixningsevner.

749 DKK

2 Kanals DJ Battle Mixer fra Pioneer. Denne mixer har mange muligheder for den kræsne vinyl/scratch DJ. Dimensionerne er 25,1 cm x 10,8 cm x 38,2 cm og den vejer 6,3 Kg

250 DKK

4-Kanals Analog DJ Mixer fra Allen & Heath. Meget populær blandt tyske techno DJ's.

499 DKK

Ny DJ mixer fra Allen & Heath med indbygget lydkort.

599 DKK

PlayDifferently Model 1 er en ren analog mixer med teknologi man normalt kun finder i de bedste studiemixere. Den er designet af Richie Hawtin.

1.000 DKK

DJ Sampler fra Pioneer. Leje pr. uge

749 DKK

Lej RMX-1000 og lej med dine mixer. Vi tilbyder denne remix station for en slik fordi vi elsker dig.

749 DKK

Den forrige topmodel hos Pioneer er stadig et godt valg for dem der kun spiller CD'er. Afspiller: Music CD og MP3 CD Dimensionerne: 32 cm x 10,5 cm x 37 cm og vejer 4,2 Kg. OBS: spiller IKKE USB

199 DKK
200 DKK

Til laptop eller 2 stk CDJ'er.

150 DKK

Lej en lyd recorder og optag dit set eller event.

299 DKK

Let DJ høretelefoner (hovedtelefoner).

99 DKK

Skriv i kommentarfeltet på kurv siden hvilken musiksmag du godt kan lide og vi finder den perfekte DJ til dig.

6.250 DKK
Alle priser vises inkl. moms.